Prin deschiderea Spitalului de Recuperare Medicala, Medicina Fizica si Balneologie “SFANTUL ANTON” din Paulesti am reusit sa aducem medicina de SPITAL alaturi de medicina din PRESPITAL.

Pacientii nostri beneficiaza de cei mai buni specialisti din domeniu, de conditii de cazare de top precum si de conditii de recuperare dintre cele mai moderne.

spitalizare 3 spitalizare1 spitalizare 2

Desi suntem la inceputul acestor servicii medicale extrem de importante si solicitate, rezultatele nu au intarziat sa apara. In cele 7 luni de activitate am externat si ajutat sa-si redobandeasca sanatatea sau sa si-o amelioreze peste 300 de asigurati.

Conditiile de internare pentru un pacient in Spitalul MEDIURG sunt urmatoarele:

1. Bilet de trimitere de la un medic trimitator sau prezentare directa la Camera de Garda a spitalului;

2. Incadrarea in una din afectiunile pentru care Spitalul are servicii competente;

3. Sa dovedeasca calitatea de asigurat pentru cei care se interneaza prin Casa de Asigurari Sociale de Sanatate;

4. Perioada de tratament in spital prin CASS nu poate fi mai mare de 12 zile, dupa care exista posibilitatea internarii in regim privat;

5. Pacientii pot fi din Prahova sau oricare alt judet din Romania;

6. Varsta pacientilor trebuie sa fie peste 18 ani;

7. Sa Respecte Regulamentului de Ordine Interioara si cel de Organizare si Functionare, despre care ia cunostinta la internare.

Date de contact: PAULESTI: NON-STOP, Paulestii Noi, Str. Independentei nr. 9, CP 107403, direct la Camera de Garda a Spitalului sau telefonic la nr de telefon 0040 244 443961, 0040 244 433962, 0040 766 064112, e-mail: office_spital@mediurg.ro