Chestionar de satisfactie

Stimate PACIENT / APARTINATOR

Centrul Medical MEDIURG realizează un sondaj de opinie cu privire la calitatea serviciilor oferite pacienților săi. Aceasta se derulează permanent în cadrul spitalului nostru şi are ca obiectiv creşterea calităţii serviciilor oferite de către noi și îmbunătăţirea comunicării cu pacienții (aparținătorii).

Având în vedere calitatea dumneavoastră, vă informăm că drepturile şi obligaţiile ce vă revin conform legislaţiei în vigoare sunt postate la Avizier și pe Site-ul spitalului în scopul de a vă informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dumneavoastră.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile referitoare la drepturile şi obligaţiile ce vă revin în calitate de asigurat sau aparținător şi să completaţi prezentul chestionar.

La externare, vă rugăm să depuneţi chestionarul completat în recipientul cu această destinație aflat in holul Recepției spitalului.

Vă rugăm să acordați atenția cuvenită acestui chestionar.

Modalitatea de răspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dumneavoastră. Fiecare linie din tabel reprezintă o întrebare şi necesită un răspuns.

Atenţie!

Acest chestionar este confidenţial şi anonim şi vizează doar prelucrări statistice care au ca obiect înţelegerea opiniilor pacienţilor cu privire la calitatea serviciilor oferite.

Opiniile exprimate de dumneavoastră în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la această internare.