Serviciile medicale legate de SPITALIZAREA DE ZI au fost autorizate si acreditate de Ministerul Sanatatii din Romania in anul 2011 si au aparut ca o necesitate legate de o serie de afectiuni medicale care au nevoie de o serie de investigatii mai laborioase pentru precizarea unui diagnostic dar care pot fi realizare pe percursul unei zile de lucru, in maximum 10-12 ore. Serviciile se desfasoara in 3 locatii: Ploiesti, Paulesti si Campina.

spitalizare4 spitalizarer poli1 spitalizarer poli2

Specialitatile clinice pentru care Centrul Medical MEDIURG este autorizat sunt:

1. Medicina Interna

2. Gastroenterologie

3. Boli Pulmonare

4. Neurologie

5. Reumatologie

6. Cardiologie

7. Nefrologie

Serviciile medicale diverse de care dispunem: POLICLINICA, LABORATOR CLINIC, IMAGISTICA, EXPLORARI FUNCTIONALE, SERVICII DE AMBULANTA, fac ca pacientul venit la noi pentru o problema medicala care ar necesita mai multe zile de internare intr-un spital sa-si poata gasi un diagnostic rapid si o solutie terapeutica astfel incat la sfarsitul zilei sa poata pleca acasa cu continuarea tratamentului la domicilu.

Conceptia de la care am plecat a fost aceea ca este mai ieftina si rapida investigarea unui pacient intr-un sistem integrat precum cel creat de Centrul Medical MEDIURG decat trimiterea lui intr-un spital ale carui reguli si principii sunt cu totul altele iar timpul pe care un pacient ar trebui sa-l petreaca acolo este de minim cateva zile. Profesionalismul specialistilor nostri si dotarile de care dispunem in prezent precum si conditiile hoteliere exceptionale fac ca aceste servicii sa fie din ce in mai solicitate si apreciate.